tiistai 30. huhtikuuta 2013

Nyt meni huusholli ihan uusiks!

Heipparallaa! Tänään meinaan laittaa meidän kodin ihan hyrskynmyrskyn :) Järjestyksen vaihtoa siis tiedossa, ja nyt meinaan toteuttaa ne hullummatkin ideat ;) Mies lähti äsken töihin joten mulla on yheksän tuntia aikaa :D heh. Hommiin siis ->

Iloista päivää!

 
Jenna


sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Paviljongista kuvia!

Vihdoin! Kävin äsken räpsimässä muutamia kuvia. Nämä on paviljongin sisältä :)










Kaikki päälliset tein itse. Muovinen pöytäliina on kauniisti kulunut. Vihreät lehdet on nykyään turkooseja mutta sopii tunnelmaan oikein hyvin :)

Nyt lähden vähän siivoilemaan ja sen jälkeen laitan lisää yrttejä kasvamaan :)
Aurinkoista sunnuntaita! :)

Jenna

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Sadepäivä

Tänään onkin sadepäivä. Meillä ollaan vielä flunssassa, mutta lapset onneks on jo pikkuhiljaa terveitä. Ite vielä oon nenä punasena :) Käytiin eilen isännän kanssa hakemassa se paviljonki tuolta Ikeasta. Pitihän se heti kasata, tottakai :) On se vaan niin hieno! Vielä kymmenen aikaan illalla, kun lapset oli jo nukkumassa, hipsittiin pihalle sitä ihailemaan. Tänään olenkin sitten ommellut istuinpäällisiä ja suunnitellut uuden "huoneemme" sisustusta. Siellä tulee olemaan kaikkea kierrätettyä ja vanhaa. Mitään uutta emme meinaa ostaa. Ainakaan mitään isoa :) Otan kuvaa palvijongista kunhan kerkiän. Ehkä jo huomenna ;)


Kissa viettää lokoisasti sadepäivää sohvalla nukkuen. Lapset oli antanut vielä peittoakin <3
Mulla on tuolla ompelunurkkauksessa sellanen pieni vanha kasettisoitin. Äidilläni oli paljon kasetteja mitä olen häneltä saanut. Tänään olen kuunnellut Isto Hiltusta. Se tuo mieleen kesän, juhannuksen, mökin ja perheen <3 Ihanan vihdan tuoksun kesäsaunassa, nuotion lämmön grillikatoksessa, tuulenhavinan puissa..
Mukavia ompuluhetkiä täällä siis :)


Tässä teillekin kuunneltavaa.

Mukavaa sadepäivää!

Jenna

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

"Saunaosasto"

Kävin maanantaina uudessa H&M Home myymälässä. Vihdoin saatiin se myös tänne turkuun. Aikaisemmin olen aina netistä tilannut. Löysin sieltä pari pyyhettä ja toisen laitoin meidän kylppäriin. Kutsun sitä myös välillä "saunaosastoksi", mikä saa mieheni nauramaan kun se kuulostaa niin hohdokkaalta :) Mutta tämä pyyhe sai minut innostumaan kylppärin siivouksesta ja otin jopa kuviakin!

Tässä on meidän pikkuvessa. Sieltä löytyy lapsille oma Cars-saippua, joka on ihan huippu tuote! Nythän nuo pojat käy kilpaa pesemässä käsiään :) Pitäis varmaan ommella joku väriteemaan sopiva pussukka tuohon naulakkoon? :) Vaikka toisaalta, onhan meidän pottakin tyylikkäästi kirkkaan sininen :) heh



Pieni ero näissä kuvissa. Meillä on kylppärin toinen lamppu rikki, niin valaistus on aika keltainen. Mutta näkee siellä pyykätä! :) Saunaan voikin mennä vaikka ihan kynttilän valossa. Ihanan rentouttavaa. 
Pyykkinurkkaus on lähestulkoon aina täynnä kaikenlaista. Kerrosjakkaran piilotin tuollaisen liinan alle.


Ja tässä vielä se pyyhe. Koristekäytössä tosin :)

Tänään ollaankin ihan kotosalla. Tarkoitus olis siivoilla askartelunurkkausta. Siellä on käynyt pieniä askartelijoita, joten kaikki tavarat on sekaisin ja osa löytyy ihan perinteisesti lattialta :) Eli kohta pikku pojat nukkumaan ja työntouhuun! Meidän 3v on alkanut taas nukkumaan päikkäreitä, Jee! 

Iloista sadepäivää kaikille!

Jenna



keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Tänään taitaakin olla siivouspäivä

Just tultiin kävelyreissulta poikien kanssa. Kävästiin kaupasta hakemassa vähän jauhoja, että saadaan leipää leivottua. Ja tuli sieltä ostettua vähän muutakin. Olishan se outoa jos sieltä kaupasta joskus ostais vaan ne mitkä piti :D Mutta sen verran ylpeä oon ittestäni, että mitään turhaa en ostanut. Kurkkua ja kanankoipia otin kun ne oli tarjouksessa :D

Nyt on pojat nukkumassa ja itse nautin hetken hiljaisuuudesta ja tankkaan vähän kofeiinia. Iltapäivällä alkaa iiiiiiso pyykkirumba. Viikonloppuna ei keritty mitään tekemään kun oltiin ystävän pojan 1-v juhlissa ja seuraavana päivänä mulla oli kotona kauneusilta. Tänään tarviikin jo tehdä niitä tekemättömiä hommia pikkuhiljaa. Mies jo varovaisesti tossa kyselikin, että meinaanko tänään pestä pyykkiä, kun häneltä alkaa vaatteet loppumaan :D heh


Ostin lapsille tuollaiset ihanat värikkäät essut. On sitten varaa vaihdella kun ne menee aina ihan taikinaan ja joutaakin jo suoraan pesuun :)


Nämä mustat korit oli poistumassa meidän Ikeasta ja oon näistä jo vuoden haaveillu. 
Pakkohan ne oli ostaa jos niitä ei kohta enää saa.




Kivasti tuo kontrastia meidän pastellinsävyiseen köökkiin <3



Mun uus lemppari kotipaita :)

Aurinkoista keskiviikkoa!

Jenna


tiistai 9. huhtikuuta 2013

Mökkiloma takana


Mökki kuulumisia!
Siellä oli IHANAA!
Säät suosi. Oli aurinkoa ja lämmintä.


Ompelin ukille verhot omaan kammariin ja saunalle kans tehtiin uudet. Edelliset oli pikkasen lyhkäset niin tehtiin tästä kankaasta vähän sopivammat.


Kissakin kävi välillä kääntymässä. Santeri ei kauheasti lapsista välitä, joten oli paljon ulkona. Vintillähän tuo tykkää nukkua :)


Saunan pukuhuoneen ihanuuksia ja uudet verhot :)


Äidilläni oli syntymäpäivä, joten kävin ostelemassa Ikeasta kaikkea ihanaa vaaleanpunasta ja ruusuista. Kyllä äidin ilme oli näkemisen arvoinen. Kyllä tykkäs! Kalusteet on äidin maalaamia. Taitaa takana näkyä uudet verhotkin pikkasen? Ikean kankaasta nekin ommeltu.

Kiitos kaikille kommenteista <3
Iloista viikon alkua!

Jenna