tiistai 17. tammikuuta 2012

Hääjuttuja

Vihdoin ollaan saatu taas häiden suunnittelu ajantasalle. Kaason kanssa oltiin sovittelemassa pukuja tänään ja oli niin mukava reissu! Ensimmäinen puku mikä iski silmään ja kolmantena sovitin ja se oli siinä. Unelmien puku. Romanttinen ja kaunis <3 olin aivan rakastunut. Olin varautunut siihen että sitä pukua etsitään kauan ja eihän siihen mennyt kuin puoli tuntia :D Nyt on haikea olo. Puvun etsintä on päättyny, mutta samalla olen todella iloinen että olen löytäny itseni näköisen hääpuvun :) Nyt pääsen aloittamaan ihanan askartelun kutsujen ym. parissa.

Decora Housen blogista löysin nämä ihanat kukka-asetelmat. Mutta mistä ihmeestä löydän tällaisia kippoja? Itselläni on tämäntapaisia turkoosina :/ mutta ikeasta en löytäny niitä läpinäkyvinä.

-Jenna

7 kommenttia:

 1. Haikeudella muistelen kaikkea häähössötystä... <3 Nauti!

  Onko ideakuvissa sattumalta vaal.pun./pinkkiä, vai onko se teidän teemaväri? Meillä oli ruskea & kulta & luonnonvalkoinen, mutta meillä olikin talvihäät.

  VastaaPoista
 2. Ai niin, missä teidän juhlat on? Entä vihkiminen?

  VastaaPoista
 3. Kyllä,meillä on teemaväreinä vaaleenpunanen, pinkki ja kultaa ripaus :) Vihkiminen on merimaskun kirkossa ja juhlat maamiesseurantalolla (merimaskussa myös). Nyt kun on tää pienempi saatu maailmaan ja joulukin jo takanapäin niin sai alottaa tän hössötyksen oikeen kunnolla. ollaanhan me jo yli vuos suunniteltu että hirveen hyvin on asiat jo hoidossa. Kampaaja ja meikkaaja on vielä varaamatta kun en tiiä mistä varaisin :/ Mutta onneks on kaaso joka jaksaa mun kanssa hössöttää :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näkönen kattaus! Sulla on hyvä maku :). Teille tulee tosi tyylikkäät häät ja takuuvarmasti kaunis morsian!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Elli! Nautin niin tästä hetkestä kun saa suunnitella hääjuttuja ja olla lasten kanssa kotona. Tuntuu että ideoita ois kauheesti!

  VastaaPoista
 6. Onko nuo kukat siis ihan aitoja? Ihastuin kyllä noihin ihan täysin. Yksinkertaisia, mutta kauniita. Ei tarviis alkaa värkkäilee liian monimutkasia kukka asetelmia :)

  VastaaPoista
 7. Joo noi on ihan aitoja. Kannattaa ostaa joko valmiiks auenneina tai sit vähän aikasemmin ja oottaa et aukee kotona. Me ostettiin häihin kimppu ruusuja mitkä oli vielä vähän nupussa ja ne ei kerinny aukee noin paljon mutta oli ne hienoja silti. eipä hääpäivän aamuna kauheesti voinu asialle mitään ees enää tehdä :D

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!