maanantai 23. huhtikuuta 2012

Siitä se ajatus sitten lähti ;D

Nimittäin tästä kuvasta:
Lueskelin lehtiä ja hain inspiraatiota. Ja tämän kuvan nähdessäni sanoin miehelleni että "tää on ihan ku mun kaappi!" No, siinä sitten pohdiskelin ja kävelin huoneesta toiseen. Otin kynän ja paperia ja mietin taas. Hetken päästä sanoin miehelleni että "tää on aika radikaali idea ja mä oon ihan varma että sä et tuu tykkää tästä". Mutta kuinka väärässä olinkaan! :) Hetken keskusteltuamme hän olikin sitä mieltä että mä saan luvan toteuttaa tän mun idean! Jee! Eli suunnitelma oli valmis. Mun työpöytähän näytti ennen tältä:
Mikä oli ihan kiva mutta aikansa elänyt ja vähän rikki. Tuohan on kolmiosainen ja pelkäsin että toi keskiosa romahtaa alas kun ei se enää ollut kovin hyvin kiinni. Ja kun Jamilla on tapana kiivetä tohon päälle ja hakea vauvan tutit tuolta hyllyltä :D Mulla on kyllä ollut tuolla varastossa yks pieni pöytä jota oon miettiny mulle uudeks pöydäks mutta säilytys tilaa tarvittaisiin rutkasti lisää. Ja pojilla sattui olemaan huoneessaan juuri tähän tarkoitukseen sopiva kaappi:
Ja ihan sattumalta meillä oli kaapissa purkki valkoista maalia! Jo tunti tästä idean syntymisestä mulla oli jo maalisuti kädessä :D Tämän näköinen pikkupöytä oli ennen maalausta:
Ja nyt mulla on "uusi" ihana työpöytä ja kaappi kaikille ompelu- ja askartelutavaroille. Vähän loppu maalikin kesken mutta kun oon tällänen malttamaton niin ei se menoa haittaa. Joskus voi sitten laittaa lisää maalia päälle. Nyt se on hyvä just tuollaisenaan. 


Vähän vielä tavarat hakee paikkaansa mutta tää mamma on niin iloinen uudesta kaapista! Iloista viikkoa kaikille! Toivotaan että tulee ihania päiviä. Me oltiin eilen metsässä eväsretkellä ja luontoa ihmettelemässä. Toivottavasti päästään pian uudestaan!
-Jenna

5 kommenttia:

  1. Sä oot kyllä näppärä käsistäs! Miten monella ihmisellä menis vuosia saada ittestään irti jotain vastaavaa, sulla meni tunti :D! Hyvännäkönen lopputulos.

    VastaaPoista
  2. heh, mä oon ehkä vähän hätänen :) äitiini tullut :D joskus nuorempana sain aina järkänvaihto inspiksen juts kun kaverit oli kylässä. ketäs mua sitten siinä auttoivatkaan ;D vieläkin muistuttavat mua tästä asiasta.

    VastaaPoista
  3. Voi että miten ihana tuli sun työpisteestä!! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!