keskiviikko 9. toukokuuta 2012

kukkia ja muurahaisia

Ihanat ilmat ollu! Ollaan laiteltu takapihaa ja lapset on leikkiny ja nautinut ulkona olosta. Meillä on aidattu piha niin on helppoa päästää isompi pihalle leikkimään ja pukea toinen sillä välin. Jami osaa jo kiivetä aidan yli joten pitää olla koko ajan joku valvomassa. Kassu konttailee kovaa vauhtia ja ihmettelee kaikkea mitä vastaan tulee. Hiekkaa on kiva tunnustella ja vähän maistellakin :) Ollaan käyty monena päivänä viemässä kirjeitä postilaatikkoon ja siinä matkalla ollaan ihmetelty vaikka mitä. Muurahaisia, kukkia, perhosia ja koiran kakkaakin.. Ne onkin kivoja yllätyksiä. Viime kesänä metsäretki  päättyi kaatosateesen ja  kauheella vauhilla kannoin lasta kotiin. Huomasimpa sitten matkalla kantavani lasta joka oli kaatunut koiran kakkaan.. no siinä oli sitten likaisia lapsi sekä äiti :D Nyt voi jo nauraa, mutta sillä hetkellä meinas kyllä itku päästä! 
Josko tänä kesänä ei sattuis yhtä "kivoja" ylläreitä.Mua niin naurattaa toi alempi kuva, kun ruohonleikkuri on ihan vinossa ja haravakin nojailee aitaa vasten :D Näin meillä. Tavarat missä sattuu :)

Mä olen saanut nukkua muutamana yönä tosi hyvin. Kasper on heräilly viimeaikoina paljon öisin ja nyt hän herää vasta siinä kuuden aikaan aamulla. Aamusyötön jälkeen nukkuu vielä muutaman tunnin ennnen kun isoveikka menee herättää :D Kasper kun haluaa syödä vain itse ja puuron syöttäminen on yhtä huutamista, niin nyt ollaan löydetty toimiva ratkaisu. Ensin syötetään vähän puuroa ja hän saa mutustella leipää siinä samalla ja sitten saa syödä vielä banaanin tms. Ja maitoa vielä ennen nukkumaan menoa. Kyllä nukkuu hyvin! Näillä eväillä mennään :D

Kohtahan on taas jo viikonloppu ja äitienpäivä :)
-Jenna

2 kommenttia:

  1. Oi että, ihania kuvia. Mä rrrakastan näitä ilmoja, me ollaan kanssa lähes asuttu tytön kanssa ulkona.

    Kiitos vinkistä, pitää ehkä koittaa tuota kikkaa että tyttö saa syödä jotain sormiruokaa samalla kun syöttää häntä. Meillä on mennyt ihan huutamiseksi kaikki ruokailut ja "ei leluja ruokapöytään" -sääntö on pakon edessä jouduttu hylkäämään. Jos joku popsittava korvaisi lelut...

    Hah, toivottavasti säästytte koirankakkaepisodeilta tänä kesänä. :)

    VastaaPoista
  2. Kannattaa ihmeessä kokeilla sormiruokaa :) Onhan se sottaavaa mutta myös kivaa puuhaa. Nyt on kyllä niin ihanat ilmat ollu että hyvä kun malttaa sisälle illalla tulla :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!