maanantai 16. heinäkuuta 2012

Stressin purkua ja mietteitä joulusta?

Nyt olen vihdoin selvinnyt häästressistä. Olen todella huono delegoimaan asioita muille ja haalin niin paljon kaikkea itelleni. Huomasin askartelevani vielä häitä edeltävänä päivänä kaasolle ohjelma lappusia. Ne kun piti olla vaaleanpunaisella paperilla eikä vaan normi A4:sia :D Onneksi meillä oli ihania apujoukkoja juhlapaikan koristelussa ja kaasollani oli rutkasti omia ehdotuksia. Ilman rakasta kaasoani en oli selvinnyt tästä :D Hän on ollut niin iso tuki ja turva tällä matkalla. Oikea Taivaan lahja! 
Mutta en kyllä olisikaan osannut järjestää muunlaisia häitä. Aina kun ryhdyn suunnittelemaan jotain, pyrin tekemään sen viimeisen päälle. Sellainen olen. Ja häistä tuli ihanat. Mitä nyt unohdin ystävän juna-asemalle ilman kyytiä (noloa), unohdin sukkanauhan kotiin ym... Mutta kaikki saatiin lopulta järjestymään :) Oli muuten äärimmäisen noloa soittaa ystävälle joka oli tullut toisesta kaupungista ja minä menen unohtamaan kyyti asian kokonaan! Onneksi hän pääsi kuitenkin paikalle <3

Häiden jälkeen huomasin laihtuneeni ja koko ajan oli huono olo. Lääkärin kanssa juteltuani tajusin että nyt pitää levätä. Ajattelin vaan että kunhan arki taas alkaa ja elämä rauhottuu niin kyllä tämä tästä. Kroppa yritti kertoa koko ajan että nyt pitää rauhottua, mutta eihän sitä heti tajunnut. Muutaman päivän makasin sohvalla, katsoin elokuvia ja leikittiin lasten kanssa. Tein sellasia asioita mistä tiedän tulevani hyvälle tuulelle. Luulin että osaan tiedostaa omat voimavarani mutta en silti osannu lopettaa ajoissa. Nyt on taas hyvä jatkaa eteenpäin kun olen käynyt tämän asian läpi ja hyväksynyt sen että minäkin väsyn joskus. Onneksi mieheni on kotona tällä hetkellä ja olen saanut puuhailla kaikkea mukavaa niin omassa rauhassa kuin perheen kanssa. 

Olen jopa miettinyt joulua. Älkää nyt pelästykö! :D Olen vain vähän miettinyt joululahjoja. Tänänkin vuonna aijon osan lahjoista tehdä itse joten pitäähän ne aloittaa ajoissa. Tässä olenkin jo ottanut taas virkkuukoukun käteen ja ruvennut tekemään isoäidinneliöitä. :) Ihanaa puuhaa!

Meillä vaihtui vähän järjestys kun mieheni sai kauan haluamansa uuden telkkarin. Nyt mekin ollaan siirrytty nykyaikaan. Vanha putkitelkkari sai lähteä ja taulutelkkari tilalle. Pakko kyllä myöntää että taidan minäkin tykätä, vaikka se vanha olikin vielä "ihan hyvä" :D (osa tekstistä ei enää näkyny ja kuva oli tiimalasin muotoinen, että silleen ihan hyvä joo).

 

Laitettiin kaikki dvd:t hienosti järjestykseen ja lopulta kolmen päivän jälkeen en enää jaksanut niitä uudelleen järjestää :) Käyn ikeasta ostamassa valkoset korit vielä tuohon jossain vaiheessa niin saa sotkun järjestykseen!Vähän uutta GreenGatea vaimolle kun mies sai telkkarin :D


Ja lopuksi vielä kuva meidän perheestä <3

-Jenna

3 kommenttia:

  1. Teillä oli aivan ihanat häät! Ja jokaisiin häihin liittyy jonkin näkösiä kommelluksia. Se kertoo vaan siitä, että ollaan ihmisiä. Erehtyväisiä :).

    Täytyy kuitenkin nostaa hattua, että näin avoimesti kirjotit mietteistäs! Voimia <3.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!