lauantai 5. tammikuuta 2013

Kirppislöytöjä ja muuta ihanaa

Mökillä ollessa tuli käytyä paljon kirppiksillä ja alennusmyynneissä. Äitini katsoi poikien perään ja me saimme mieheni kanssa lähteä kaupoille ihan kahdestaan. Oli rentouttavaa ja mukavaa. Naurettiin ja ei ollut mitään kiirettä :) Ensin ei osannut ostaa muuta kuin lapsille vaatetta, mutta kyllä se siitä lähti käyntiin ja löydettiin vaikka mitä! Eilen käytiin sitten vielä täällä kotikulmilla kirppiksellä ja en oo kyllä aikasemmin näin paljon löytöjä tehnyt!


Tätä huivia ihastelin jo ennen joulua, mutta ostin sen vasta nyt ja tuon ruusu rintakorun Lindexiltä. Tuollaisia kansioita oli muistaakseni Anttilassa myynnissä syksyllä. En päässyt sillon niitä kattelemaan joten olin onnesta soikeana kun löysin tälläisen Prismasta. Sopii ihanasti mun työnurkkaukseen :)


Tuo Laundy-kyltti oli myynnissä jossain, oliskohan sekin ollu Anttilassa? Sen muistan että se maksoi 6e ja en raaskinu ostaa sitä. Löysinkin tämän kirppikseltä parilla eurolla :) Kynttilänjalan ostin oikeestaan sitä varten jos vaikka tekisin jossain vaiheessa tarjoiluvadin lautasista. Vois tuon jalan laittaa väliin. Onhan se kaunis tuollaisenakin. 


Kakkuvuoka tuli äidiltä, mutta köyhänhopeinen kulho on kirppikseltä. Ajattelin kokeilla tuollaista muovipitsiä hyllyn reunoihin. Aijemmin mulla on ollut pitsinauhaa, mutta sitä tulee käytettyä niin paljon muussakin. Kissan tassutkin pilkottaa kuvassa :)



Askartelutarvikkeitakin tuli hankittua lisää. Voiko niitä muka olla liikaa? ;)
Kukkanapit ajattelin käyttää ompeluksiin, ehkäpä tyynynpäällisiin?

Tässäpä näitä. Vielä on lisääkin mutta niistä sitten myöhemmin.
Pikkusisko tulee sisustaa nukkekotia mun kanssa. Kiva ilta tiedossa :)
Ois yks maalausjuttuki mitä odotan innolla, kunhan mies tuo hiomalaitteen.

MUKAVAA PÄIVÄÄ KAIKILLE!
-Jenna

3 kommenttia:

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!