lauantai 2. helmikuuta 2013

Olohuoneen uusi ilme ja mietintää työnurkkauksesta

Olohuoneessa tälläkertaa mustavalkosta ennen kevään iloisia värejä. Vaaleanpunaista, vaaleansinistä, harmaata, vihreetä..niin ja keltaista! Mies kyllä tykkää olohuoneen väreistä. Tein meidän pikkuvessastakin musta-harmaa-valkosen. Tottakai romantiikkaa löytyy vaikka värit ois mitkä :)

Keittössä vallitsee edelleen (oikeestaan aina) hempeät värit. Vaaleanpunasta ja ripaus sinistä. Tykkään erityisesti siniruudullisista kankaista, mitkä tuo maalaistunnelmaa tänne kaupunki kotiin :)Makuuhuoneessa on aina värikästä. Voi johtua siitäkin että mun työnurkkaus on samassa huoneessa ja sieltähän ei väriä puutu! :) Siivoilinkin sitä vähän. On se jännä miten omat lempivärit tuo niin paljon iloa ja piristystä päivään. Ostin vaaleanpunaisia tiskirättejä ja siivouskin sujui kun vettä vaan :)

Ois kiva kun kaikki askartelu ja ompelutarvikkeet olis aina järjestyksessä. Tällähetkellä vaivaa säilytystilan puute. Jostain pitäis saada muutama laatikko tilaa. Aluks mietin että oisin ostanu lipaston tohon eteiseen vessan oven taakse, mihin ois sitten saanut tavaroita. Mutta on nekin vähän turhan kaukana, kun olis kiva että kaikki ois käden ulottuvilla kun jotain tekee.

Valitettavasti tila on rajallinen ja näillä mennään. Pitää vaan laittaa mielikuvitus peliin ja rupee suunnittelemaan :)
Tämän pikku hyllykön tein pöydälleni. Yks osa on jo ollutkin. Muutama pikku purkki lisää niin saa pikkuiset tilpehöörit järjestykseen.

Kyllä mä silti haaveilen siitä omasta työhuoneesta tai edes isommasta nurkkauksesta :) Ehkä joskus jos me saadaan se oma talo. Haaveileminen on ihanaa :)
 Tuohan tää omanlaista haastetta kun täytyy miettii miten saa kaikki tavarat hienosti järjestykseen. Jos meillä olis enemmän tilaa niin ois varmaan enempi tavaraakin.

Oon vähän sellanen runsas sisustaja. Jos jossain on tyhjää, niin siihen kehitetään jotain :)
 Mitäköhän mä keksisin tälle? Siinä oli tuikkukippo, joka meni rikki. Tää on ollut laatikossa varmaan vuoden kun en oo sille paikkaa löytänyt.

Oikeestaan se onkin kauniimpi ilman sitä lasikippoa :)

Iloista Lauantaita teille kaikille!

-Jenna

4 kommenttia:

 1. Kaunista. Tuo nurkkakaappi on hiukan samatyylinen kuin mulla, minun ei yläovi ole lasinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa :) Tuo lasin väri ei ole ihan mun mieleen mutta en haluais sitä poistaakaan :)

   Poista
 2. ♥ onpa tosi kivan näköistä! Tykkään!♥

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!