sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Haaveilua

Käväsin eilen Ikeassa ja siellä oli jo ihania kesäjuttuja esillä. Me ollaan nyt talven aikana mietitty miten saatais meidän takapihasta viihtyisämpi. Meillä on tosi lyhyt aita, jonka yli lapset pääsee kiipeemään, niin sille ainakin tarvii tehä jotain. Meillä on noita istutuslaatikoita, jotka ajattelin laittaa aidan viereen ja niiden taakse jotain mitä pitkin laitan herneitä kasvamaan. Vaikee selittää. Mutta tarkoitus olisi saada samalla näkösuojaa. Tästä kuvasta näkee vähän tota aitaa. Vuokra-asunnossa kun asutaan niin ei hirveesti pysty edes muutoksia tekee :/


Paviljonki ois kiva. Naapurilla on sellanen omalla pihallaan ja sopii kivasti. Pienet pihathan nää on, mutta jos kävis niin ettei se sopiskaan niin kyllä sille aina käyttöä löytyy. Joko vien mökille tai säästän siihen asti että saadaan se oma talo.

Tämä ikean paviljonki on naapurilla ja se on ollut tosi hyvä. Ei ois pahan hintanenkaan.

Millanenkohan tämä tuuli/aurinkosuoja mahtaa olla. Tällasellakin sais näkösuojaa. Kivat värit ainakin! :)

Mä niin tykkään värikkäistä auringonvarjoista. Lasten leikkipaikkaan tollanen turkoosiraidallinen ois ihana <3 Meillä on kyllä jo yks turkoosi ja limen vihree mut voishan niitä vaihdella. Ja kanille vois laittaa etupihalle oman varjon? heh :)
Keltanen tai turkoosi kastelukannu? Menis vaikka maljakkonakin pihalla.
Viimevuonna ostin tällaisen sangon pinkkinä, niin nyt vois ottaa tuon keltaisen.
Tämä tyyny  jäi vielä mietintään. Ihastelin sitä eilen, mutta päädyin ostamaan kuitenkin erilaisia kankaita. Aattelin että ompelen itse, mutta tuo kuosi on mun mielestä niin kaunis. Menis niin makuuhuoneessa kuin sitten pihallakin.
Tämä piti jo viimevuonna hankkia, kun meillä on sellanen rottinkinen pallotuoli pihalla, niin ei tuu kaikki ötökät häiritsemään kun yrittää siinä köllötellä ja lueskella. Mä vaan aina mietin että mitä kaikkee voi ite tehä ja mitä pitää ostaa :)

Nyt lähden maalaamaan pirttipöytää, siivoilemaan, pesemään pyykkiä, tuunailemaan, ompelemaan ja toivon että tunnit tässä päivässä riittää kaikkeen mitä haluun tehdä :) Lapsetkin kuitenkin kaipaa syliä ja halittelua välillä ja pitäähän sitä syödäkkin :)

Kivaa sunnuntai päivää <3

Jenna


1 kommentti:

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!