keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

"Saunaosasto"

Kävin maanantaina uudessa H&M Home myymälässä. Vihdoin saatiin se myös tänne turkuun. Aikaisemmin olen aina netistä tilannut. Löysin sieltä pari pyyhettä ja toisen laitoin meidän kylppäriin. Kutsun sitä myös välillä "saunaosastoksi", mikä saa mieheni nauramaan kun se kuulostaa niin hohdokkaalta :) Mutta tämä pyyhe sai minut innostumaan kylppärin siivouksesta ja otin jopa kuviakin!

Tässä on meidän pikkuvessa. Sieltä löytyy lapsille oma Cars-saippua, joka on ihan huippu tuote! Nythän nuo pojat käy kilpaa pesemässä käsiään :) Pitäis varmaan ommella joku väriteemaan sopiva pussukka tuohon naulakkoon? :) Vaikka toisaalta, onhan meidän pottakin tyylikkäästi kirkkaan sininen :) hehPieni ero näissä kuvissa. Meillä on kylppärin toinen lamppu rikki, niin valaistus on aika keltainen. Mutta näkee siellä pyykätä! :) Saunaan voikin mennä vaikka ihan kynttilän valossa. Ihanan rentouttavaa. 
Pyykkinurkkaus on lähestulkoon aina täynnä kaikenlaista. Kerrosjakkaran piilotin tuollaisen liinan alle.


Ja tässä vielä se pyyhe. Koristekäytössä tosin :)

Tänään ollaankin ihan kotosalla. Tarkoitus olis siivoilla askartelunurkkausta. Siellä on käynyt pieniä askartelijoita, joten kaikki tavarat on sekaisin ja osa löytyy ihan perinteisesti lattialta :) Eli kohta pikku pojat nukkumaan ja työntouhuun! Meidän 3v on alkanut taas nukkumaan päikkäreitä, Jee! 

Iloista sadepäivää kaikille!

Jenna2 kommenttia:

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!