torstai 2. toukokuuta 2013

Nyt on valssattu!

Siivouspäivä meni hienosti. Loppuillasta alko olemaan kyllä jo puhti pois, kun sai olla ohjailemassa näitä pikku siivoojia. Kovin innokkaita auttajia ovat! Tänään kaupassa ostettiin vähän uusia siivousvälineitä ja isompi poika halusi sinisiä tiskirättejä ja minä oisin halunnut keltaisia. Sovittiin sitten että otetaan niitä sinisiä jos hän auttaa äitiä siivoilemisessa :D Katotaan kuis käy, heh :)
Mutta tämän näköinen olohuone tuli! Vähän on vielä koriste esineet hujan hajan, mutta kivaa kun pääsee tekemään uusia asetelmia. Lasten pulpetti muutti olohuoneeseen kun ei he sitä käyttänyt. Lainaan sitä sen aikaa, kun vähän kasvavat.

Halusin tämän kaapin enemmän esille, kun aikaisemmin se oli telkkarin vieressä ja siellä jäi vähän verhojen varjoon. Laitoin vielä vähän pitsiä oviin <3 Tuli ihana!
 Mitäs te tykkäätte? :)Tuunasin meillekin tuollaisen valaisimen :) Kissojen raapimapuu on piilossa tuolla tuolin alla, heh :) Oon yrittänyt löytää niille sellaista mitä ei tarvis piilottaa mutta vielä en oo löytäny.


Kulmakaappi siirtyi eteisaulaan ja laitoin lasin päälle vähän kukallista kartonkia. Tuli lisää valoisuutta ja raikkautta! :)

Nyt taas siivoilemaan. Pojat lähtee huomenna mökille äitini kanssa ja itse menen sunnuntaina perässä. Illalla saadaan viettää laatuaikaa mieheni kanssa ja lauantaina paras ystäväni tulee meille. Sitten lähdenkin viikoksi mökille! Isäntä jää kotiin kun on töitä, mutta tulee sitten seuraavana viikonloppuna perässä :)

Aurinkoista päivänjatkoa!

Jenna

2 kommenttia:

  1. Tuo valkoinen kaappi on kyllä ihana. Ja tykkäisin tuollaisesta tikapuustakin, pitäs tehdä tuollainen köynnöksille kiipeilytueksi. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Mukavaa viikonloppua sinne myös! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!