keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Kissat syystunnelmissa

Tässä meidän riiviökaksikko Chili ja Romeo. Romeo on Chilin poika, joka kolmisen vuotta sitten jäi meille viisihenkisestä poikueesta. Kissat saa juoksennella valjaissa tossa meidän takapihalla ja seurana on myös naapurin kolli. Aluksi oli vähän känää mutta nyt osataan jo olla kavereita keskenään. Ja tuossa kiven päällä istuskellaan ja seurataan lintuja.
Romeo

Chili  
Ulkona on oikee syyskeli. Tuulee ja sataa. Tykkään kyllä istuskella tässä ihanalla ja pehmeällä uudella sohvallani ja neuloa, samalla kun katselen ikkunasta kun lehdet tippuu puista. Olin kyllä vähän suunnitellut pyöräileväni käymään tossa kirppiksellä ja tarjoustalossa. Josko vaikka tää vaavikin haluaisi pikkuhiljaa tulla ulos <3 Ens maanantaina ois käynnistys jos ei sitä ennen tuu. Kyllä on huomenna neuvolantädillä hyvä ilme kun viime viikollakin se jo sanoi ettei olisi uskonu näkeväni mua enää masun kanssa : D Isovelikin ihmettelee äidin masua ja kuuntelee välillä josko se pikkuveikka hänelle jotain sanois. Ihanaa kun toinen painaa päänsä tohon masun päälle <3

Joululahjatki valmistuu mukavasti pikkuhiljaa. Puikot on ollut ahkerasti käytössä ja ompelukone surrannut aina kun on ollu aikaa. Kiva alotella tälleen ajoissa niin ei toivottavasti tuu hoppua! Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!