torstai 22. syyskuuta 2011

Pieniä löytöjä

Tää päivä on ollut kyllä tosi haastava. Pojat on itkeny kilpaa millon mistäkin syystä :/ Ja kun kumpaakin ei voi miellyttää samaan aikaan. Olis ees päässy ulos mut siellä on satanut koko päivän ja meidän tuplarattaissa ei oo sadesuojaa. Voitte kuvitella kuinka ihanaa oli kun mies tuli töistä kotiin ja lähdettiin kauppaan. Vauva nukahti melkein heti ja isompi oli tyytyväinen kun pääsi kotoa pois. Ymmärtäähän sen, alkaahan sitä itteki tulee mökkihöperöks jos sisällä vaan on. Toivotaan että huomenna pääsisi edes pienelle lenkille.

Tarjoustalosta ostin ihanan lasipurkin missä on vaaleanpunaisia kynttilöitä. Ihastuin siihen heti kun näin sen mainoksessa :) Pitihän se saada. Ikeassa käytiin myös, kun siellä oli tarjouksia. Hamstrasin sitten kynttilöitä ja ostin myös tuollaisen vaasin, millaisia ollaan suunniteltu meidän häihin. Pitää vaan ostaa vielä oikeen väristä hiekkaa ja löytää sopivia kynttilöitä sisälle. Kokeilin nyt noilla valkosilla kynttilöillä ja ihan kivalta näyttää.
Nyt kun lapset nukkuu, aijon nauttia ihanan iltapalan mieheni kanssa ja katsoa hetken telkkaria. Ja jos vauva suo, niin voisin hetken neuloakin. Isi kun ei voi imettää ja yleensä näin iltasin pitää vähän syödä enemmän että jaksaa nukkua yön <3 
Mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!