tiistai 25. lokakuuta 2011

Verhot lastenhuoneeseen

Nyt ois etsinnässä verhot poikien huoneeseen. Oisin jotkut tummemmat halunnu kun noi kisuverhot on niin kesäiset. Ystävälläni oli aivan super ihanat tähtiverhot, mutta niitä ei Anttilassa enää ollu. Ne oli sellaset tummansiniset missä oli harmaita ja valkosia tähtiä. Ihan täydelliset! Mistä ihmeestä löydän samantapaset. Ehtisin jo ihastua niihin :/ Tai sit mun pitää jatkaa etsintää ja ostaa jotkut toisenlaiset verhot.

Meillä on jo kova jouluhulina. Oottelen Jotexilta pakettia, jotta pääsen laittamaan uudet jouluverhot ikkunaan. Sukkia on kudottu, joululehtiä luettu ja askartelut alotettu. Muutaman uuden lyhdynkin ostin taas. Mä niin rakastan joulua!! :)

Elämäni ensimmäinen talolyhty. Pari kuukautta sitten olin sitä mieltä että ne ei oo mun juttu, mutta nyt olen ihan rakastunut <3 Näitä lisää!
Myös tällainen ihana metallinen leipälaatikko kotiutui meille. Tosin tavaroiden säilytykseen sen ostin. Leivät meillä on kaapissa :D Nyt lähden pihalle maalauspuuhiin. Mulla on muutama projekti kesken. Niistä lisää myöhemmin :)

7 kommenttia:

 1. Hih, hih. Olin samaa mieltä talolyhdyistä, mutta yhtäkkiä ne viehättävät muakin. :)

  Mulla on tuota samaa tähti-sarjaa kylppärissä, tykkään!

  VastaaPoista
 2. Verho mietintöjä täälläkin tyttöjen huoneeseen on =) Nuo tähtiverhot kuulostais ihanalta =)
  Eli vastavierailulla olen täällä! ihana blogi!

  VastaaPoista
 3. Päivi: Kauhee tähti innostus tullut :) Mistä oot noita hankkinu? Meillekin vois ostaa lisää :D

  Sari: Kiitos! Nyt on poikien huoneessa väliaikasesti tähtiverho mutta kangasta ei ollu paljoa joten vähän jäi kapeeks. Eli hakusessa edelleen. Kaks verhoa melkein tarttis olla. muuten näyttää tyhmältä ja toi tän hetkinen ratkaisu ei peitä koko ikkunaa :(

  VastaaPoista
 4. Oon ostanut tähtipurkin niinkin eksoottisesta paikasta kun HongKong, siitä Myllyn naapurista. Mutta siitä on aikaa, varmaan vuosi, en tiedä onko siellä enää.

  VastaaPoista
 5. samaisesta paikasta mäkin tuon mun laatikon ostin :) Honkkarissa on itseasias tosi paljon kaikkee mikä sopis tähän mun sisustukseen. Huomasin vaan viime kerralla kun kävin että, "hei!täällähän on vaikka mitä kivaa" :D

  VastaaPoista
 6. Meillä on samanlainen talolyhty=)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!