perjantai 25. marraskuuta 2011

Ihania joulujuttuja


Tilasin taas Pikku Iidan Puodista vähän nauhoja, kangasta, tähtiä ja muuta kivaa. Tuon enkelin ajattelin antaa mummille jouluksi, mutta se näyttää ihanalta meidänkin kodissamme. Pitää varmaan ostaa itselle samanlainen :)
Tänään kävin keskustassa vähän shoppailemassa ja moikkaamassa kaveria. Stockmannin jouluosastolle olisin voinut jäädä asumaan, niin paljon siellä oli kaikkea ihanaa <3 Sinne ois saanu tuhlattua monta sataa euroa :D Yritin kuitenkin hillitä itseni ja ostin vaan muutaman jutun.


Pikku possu <3 Haluaisin niin sen Mailegin adventti possun, mutta tää saa nyt kelvata sen korvikkeena :D Tuo tarjotin, vai mikä lie, saa ryhtyä alustaksi mun adventtikynttilöille. Olisihan siellä Stockalla ollu yks ihana punainen adventtikynttelikkö, mutta kun olin päättäny tehdä adventtikynttilä asetelman itse,
niin haikeana jätin sen kauneuden sinne kaupan hyllylle. 
Meidän melkein 2v poika tykkää leikkiä äidin sisustustavaroilla. Joten nämäkin uutuudet pääsivät heti leikkeihin mukaan :)


Tuon punaisen kynttiläjalan ostin myös tänään.

Ja nyt kun joulua ootellaan niin meidän perheessä herkutellaan :) Enkeli torttuja tehtiin ja niin maukkaita olivat!

Joulun tuoksuista viikonloppua!

3 kommenttia:

  1. Mä en ehkä uskalla mennä Stockalle, ettei tili tyhjene kokonaan... :D Se jouluosasto on joka vuosi niin ihana! Ja ihania kaikki sun ostoksetkin.

    Mukavaa pikkujouluviikonloppua teidän perheelle. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Täällä ollaan taas leivottu pipareita lasten kanssa. Pikkusiskokin tuli viikonlopuksi kylään :) Huomenna eka adventti! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!