sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Kastejuhla...

..ja nimeksi meidän pienokainen sai Kasper Joni Elias <3 Kummatkin pojat oli tosi nätisti kirkossa ja vauva ei edes rääkäissyt vaikka vettä heitettiin päälle :) Mulla oli kauhee stressi edellisenä iltana ja ristiäismekkoon pääsin nauhoja vaihtamaan vasta puolenyön aikaan. Mekko kun oli serkullani ja sain sen tosiaan vasta perjantaina. Lauantai aamulla muutaman tunnin unien jälkeen kauheella kiirellä laittautumaan, koristelemaan kakkua, järjestelemään kahvikupit ja lautaset pöydälle ja siivoilemaan. Kirkkoon päästiin ihme kyllä ajoissa ja sain vierailta niin paljon kiitosta juhlien jälkeen että ei haittaa kyllä yhtään vaikka stressiä olikin! :) Ihanaa kun sai ystävät ja perheen saman katon alle. Kaikki ei ollut vielä käynyt tässä meidän uudessa kodissa niin tuli sekin nähtyä ekaa kertaa. Ristiäisistä voin laittaa kuvan myöhemmin. Omalla kameralla ei muistettu ottaa yhtään kuvii, joten voi olla että menee hetki ennen kun saan niitä.

Tässä tänään otettu kuva, jossa pojilla on Me&I:n uudet talvi bodyt päällä :)
Kivaa viikon alkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihana sisaruspotretti <3 minkäikäinen on sun vanhempi poikasi? Sullakin on kaksi pienellä ikäerolla kun mulla, ikäeroa on 1v ja 7kk. On sellasta menoo ja meininkiä ollu tämä toisen eka ikävuosi että huhhhuh :)

    VastaaPoista
  2. Hän täyttää nyt tammikuussa 2v. meillä on kans ikäeroa 1v ja 7kk :D On kyllä sellanen säheltäjä tää isompi ja kohtahan tuo pienempikin lähtee liikeelle. Vauva-aika menee ihan liian nopeesti! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!