lauantai 11. helmikuuta 2012

kirppislöytöjä ja tuunausta

Löysin tällaisen ihanan enkeli pussilakanan kirppikseltä. Tarkoitus ois tehdä joku peitto tästä. Oishan siellä ollu kaikenlaista mitä oisin halunnu mutta aika paljon pyysivät. Mut tä ei ollu ku 3e. Mies oli mukana vanhtimassa etten tuhlaa liikaa :D
 Sain hienon idean kun oon haveillu sellaisesta puisesta lokerikosta, että mähän tuunaan sellaisen itse. Mulla oli tollanen pahvinen lokerikko askartelutarvikkeille ja sen sitten maalasin valkoiseksi ja kirjotin noi numerot tohon. Jami tosin huomasi sen ja aatteli itekin vähän tuunailla sitä :D Mutta tussi lähti onneks pyyhkimäällä pois. Lopputulos oli kiva!
Äidin työpöytä, askartelupöytä, ompelupöytä... Hakusessa ois parempi pöytä, mutta onneks on edes tämä. Mummi ja ukki on tän mulle ostanu joskus koulupöydäksi.  :( ja haluisin kyl kokonaan valkoisen. Pari päivää sitten olin vielä sitä mieltä että maalaan tämän mutta viittiikö sitä enää..?
Pöytä on somistettu häiden teemaan liittyen. Kultaa, fuksiaa ja vaaleenpunasta :) Paljon vaaleenpunasta! Onneks mies on ihan sinut tän vaaleenpunasen kanssa. Jos hän sais päättää niin meidän koti ois musta-valkonen, ja jos mä päättäisin niin vaalenpuna-valkonen. Mutta ihan hyvin me ollaan saatu tehtyy kompromisseja kummankin silmää miellyttäen :) Aika samanlainen maku meillä loppujen lopuks on.
Pikku prinssin nurkkaus meidän makuuhuoneessa. Tänään vasta laitoin verhon niin on vähän ryppynen . Nyt vähän laittamaan vielä pyykkejä kuivumaan.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!
-Jenna

4 kommenttia:

  1. Heipparallaa! Täällä taas ihastelemassa :) Kiva blogi, ja kauniisti olette kotianne laitelleet!
    Voi, ihan vauvakuumetta pukkaa, kun on sänky siellä niin suloisesti laitettu :)

    Rentoa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :)On niin ihanaa kun saa vauvalle laitella kaikkee ihanaa. Sit kun hän tosta kasvaa niin vetää verhot alas ja lakanat heittää sängystä pois :D heh

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!