lauantai 4. helmikuuta 2012

Siivousinto iski

Matot ja petivaatteet vein pihalle tuulettumaan. Imuroin ja puunasin lattiat ja tuli vielä pestyä kolme koneellista pyykkiä. Siivottiin meidän kanivanhuksen häkki, kun se on täällä sisällä nyt. Toinen on niin vanha ja raihnanen että pidän sen tossa näkösällä kun ei tiiä kauan se enää jaksaa :/ Loput kolme tyttö pupua onkin sitten "Kanilassa" pihalla ja siellä ei ihan joka päivä tarvi siivoilla :D Mutta kyllä nyt on hyvä mieli kun koti on tai ainakin OLI siisti. Lelut on jo päässyt kaapeista valloilleen :D Käytiin vielä saunassa päivän päätteeksi. Isäntä oli lasten kanssa ja mä sain tälläkertaa saunoa ja rentoutua itsekseni. Tuo meidän 2v on niin kova saunomaan ja säheltämään että pitää kattoa perään kokoajan. Vauvahan ei siellä kun peppupesulla käyny ja vähän höyryä hengittämässä. On meinaan tää yskä vaivannut meidän perheen miesväkeä jo kuukauden :/ Sais lähtee jo pois! Kun ei tuolle vauvalle mitään lääkettä voi antaa. Ja on niin kurja kattoa kun toinen yskii :/
 Tää meidän lastenhuone tuottaa mulle päänvaivaa koko ajan.. Toi seinä on täynnä reikiä ja toiseks se menee vinosti tonne oikeelle. Eli vaikee sisustaa ja seinä pitäis ehottomasti tapetoida. Sovittiinkin tuossa mieheni kanssa että tapetoidaan se joku viikonloppu. Sit pitäis vaan valita tapetti! 
Tässä kuva meidän vanhasta kodista:
Asuttiin sillon kaksiossa kun Jami syntyi ja sillä oli tällainen nurkkaus meidän makkarissa. Tykkäsin tuosta seinästä :) Ehkäpä vois valita sinistä tälläkin kertaa?

Nyt on kummatkin lapset tyytyväisinä tuhisemassa sängyissään, joten hipsin tuonne isännän viereen köllöttelemään. 
-Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!