torstai 6. joulukuuta 2012

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Heippa taas! Täällä on puuhailtuu vaikka mitä. Joulukortit on tiputtettu postiin ja melkein kaikki lahjat on tehty. Huomenna lähdetään shoppailemaan vähän jotain kivaa vaatetta jouluks ja kaikkea pientä tarpeellista matkalle. Me nimittäin lähdetään vähän yli viikon päästä mökille! Päästään jouluksi maalle ja saadaan nauttia taas ihanasta maalaisjoulusta! Tämän reissun ei alunperin pitänyt onnistua, mutta pienen sumplimisen jälkeen saatiin kaikki sovittua. Meillä kun on nuo kissat ja yksi kani ja tälläkertaa ei voida ottaa niitä mukaan, niin piti sopia niiden hoito. Ja kun edessä on ensimmäinen pitkä bussimatka kahden pienen pojan kanssa niin senkin suhteen on ollut miettimistä :) Bussilla päästään naapuri kaupunkiin ja sieltä sitten äitini tulee hakemaan meidät. Yritän ilmotella kuulumisia mökiltä jos sattuu netti toimimaan :)

Itsenäisyyspäivä meni rakkaiden ystävien seurassa. Syötiin riisipuuroa ja torttuja. Ystäväni oli löytäny netistä kuvan missä oli viinilaseja käytetty kattauksen koristelussa. Päätettiin kokeilla samaa. Meillä oli tälläinen kattaus:


Nuo pallot tuolla viinilasien sisällä on lainattu meidän kuusesta. Kannattaa ottaa noi narut pois. Me tehtiin tää vähän hätäsesti. Kaipaisin vähän lisää punaista ja ehkäpä havun oksia tai jotain. Mutta hyvässä seurassa ei haitannut :)

-Jenna

1 kommentti:

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!