lauantai 8. joulukuuta 2012

Jouluostoksia

Oltiin eilen koko päivä shoppailemassa. Viimeiset lahjat on ostettu, mutta tontun pajalla aherretaan vielä. Muutama juttu vielä tekemättä :) Pojat saivat vaikuttaa mitkä paidat ostetaan niin kummatkin saivat traktori paidat. Ei ollu kahta kysymystäkään :D Toiselle harmaat velourit ja toiselle turkoosit golleget. Olisin halunnut kummallekin velourit mutta nää housut oli myös kivat. Onhan mulla kaapissa noita velour pöksyjä että voi sitten vaihtaakin. Nämä vaatteet on tarkoitus laittaa jouluksi. Mukavan rennot ja siistit vaatteet. Viihtyy hyvin koko päivän. Lisäksi mukaan lähti nämä:


Isommalle pojalle mustat golleget ja angry birds paita . Pienemmällä on niin paljon vaatetta, kun mahtuu hyvin isoveljen vanhat päälle :) Vaikka tuleehan sitä väkisinki kummallekin ostettua välillä uusia vaatteita. Isommalla vaan tuppaa kulumaan vaatteet nopeemmin ja kasvaahan tuo kauhiaa vauhtia :)

Vähän olen jo pakkaillut vaikka 8 päivää vielä lähtöön. Mies sano että mun pitää tehdä harjotus pakkaus että tiiän mahtuuko kaikki mukaan :D heh.

-Jenna

Käykää kurkkimassa joulublogiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!