maanantai 29. kesäkuuta 2015

Vauvan nurkkaus

Nyt ois kaikki suurinpiirtein hankittuna vauvaa varten. Isommat hankinnat (pinnasänky, hoitopöytä ym.) olikin jo valmiiksi ja tulevat isoveljet ovatkin jo innoissaan testailleet niitä nallejen kanssa :D Uudesta sitteristä vähän haaveilin, mutta en ole ihan varma onko se nyt niin välttämätön. Toisten lasten kanssa meillä on ollut koliikkikeinu käytössä ja se on ollutkin pelastus. Varsinkin esikoisen kohdalla. 

Kantoliina on myös ollut enenemmän kuin tarpeellinen ja lattiallahan meillä on lapset pienestä asti saanut pyöriä. Onhan tuo vanha sitteri tuolla kaapissa edelleen, mutta se alkaa olee jo aika rähjääntyny. Luulen että ostetaan uus sit vasta JOS TARVITAAN. Turha sitä on tonne kaappiin turhaa ostaa tilaa viemään. Laskettuun aikaan onkin enää hurjat 5 viikkoa :)


Vauvan tarvikkeet on nyt meidän makuuhuoneessa. Pikkuiset bodyt, housut ja vaipat mahtui hoitopöydän laatikkoihin ja puvut ym. ovat isommassa vaatekaapissa. Mullahan oli aikasemmin työtilat tässä huoneessa, mutta kun halusin niin sen oman vauvanurkkauksen tällekin pienelle, niin piti vähän sumplia. Hyvin mahtuu vaikka pienet tilat onkin :) ja tuo turkoosi takaseinä on vino.Oon jo pessyt kaikki vauvan vaatteet ja tänään pesin vielä vähän liinavaatteita, kun oli niin ihana ilma. Jännitetään että kuinka kauan vauva pysyy masussa :) Tuleeko ennen laskettua niinkuin uhkailee vai meneekö sit kuitenkin yli. Viikonloppuna käytiin taas Tyksissä ja kotiin pääsin onneksi. Supistelujen lisäksi on ollut lieviä raskausmyrkytys oireita. Vauvalla on onneksi kaikki hyvin. Vähän pienikokosempi viikkoihin nähden. Senkin puolesta sais hetken vielä malttaa kasvaa masussa :)


Ainahan tuo säikäyttää kun sairaalassa joutuu käymään, mutta onneksi nyt voi hetken taas huokaista.
Päivisin lepäilen paljon ja aika paljon joudutaan menemään sieltä mistä aita on matalin. Isäntä on kuitenkin töissä ja lapset kotona. Sit vaan improvisoidaan. Kattellaan lastenohjelmia, pelataan pelejä, piirretään ja lapset uiskentelee uima-altaassa takapihalla. Onneks meillä on tuo takapiha, helpottaa huimasti. Tänäänkin leikittiin maja leikkejä ja pojat rakensi "paloauton" pihapöydästä :)

Toivotaan kivoja ilmoja jatkossakin :) 
Loppuun kuva meidän Juhannus saunojista <3


Ihanaa kesää kaikille!


Jenna

1 kommentti:

  1. Onpa jännät viikarit siellä ja kaikkea hyvää uudellekin viikarille! Toivottavasti kaikki sujuu hyvin!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!