sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Lastenhuone ja ompelusten suunnittelua

Olin juuri aikeissa kuvata meidän lastenhuoneen, joka oli vasta siivottu, mutta sitten soi ovikello ja naapurin tyttö tuli leikkimään. Arvaatte varmaan mitä sitten tapahtui? No meidän pojat sitten kaatoi lelukorinsa lattialle ja sitten olikin leikit pystyssä :D Päätin kuitenkin kuvata huoneen kun muksut oli hakemassa kaapista lisää leluja. Leluthan on jo osa sisustusta, vai mitä?


Nappasin kuvankin niin nopeesti että siitä tuli ihan tärähtänyt :D Taidan olla itsekin vähän tärähtänyt tänään. Univelat painaa, mutta onneksi huomenna saa nukkua pitkään kun miehellä on vapaa päivä :)
Tänään mennään vielä kofeiinin voimalla ja naureskellaan itsekseen :D heh

Mutta siis lasten makkari näyttää tältä. Sermi pitäisi vielä päällystää. Mulla oli siinä aluksi ihan vaan lakana, mutta se ei pysynyt siinä kovin hyvin. Pitää keksiä joku muu ratkaisu.


Suunnittelen tässä uusia ompeluksia. Otin kuvan tilkkupeitoista ja tyynyistä vähän niinku inspiraatiota antamaan. Eiköhän tänään jotakin tule tehtyä. Ompelukone odottaa jo tossa vieressä :)Nyt meillä on jo kaksi tyttöä leikkimässä, joten saan rauhassa ommella.
Lapsilla näyttää olevan niin kivat leikit käynnissä ja hyvin viihtyvät :)

Rentouttavaa sunnuntai päivää kaikille!

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!