torstai 11. heinäkuuta 2013

Muutoksia, muutoksia

Täällä on tapahtunut aika iso muutos. Nimittäin makkareiden vaihto! Pojat muutti pieneen makkariin ja me isompaan. Poikien makuuhuoneessa ei oo ku sängyt, expedit hylly (jossa on kirjoja) telkkari, tv-taso, pikku lipasto sukille ym ja pikku pöytä ja tuolit. 

Leluja siellä ei ole, mitä nyt korkeella hyllyllä lähinnä koristeina :) Nyt on nukkumaan menokin paljon helpompaa kun ei ole mitään aktiviteettia. Telkkaristakaan ei nää ku dvd:tä, olettaen että siellä on levy sisällä, heh :D Lelut on meidän makkarissa kaapissa. Siellä ne oli silloinkin kun se oli lasten huone, mutta nyt ne ei pääse sinne ilman mun lupaa. Otetaan sieltä aina päivittäin leluja ja vaihdellaan välillä. Eikä tuu niin paljon sotkua kun jokaisella tavaralla on oma paikkansa.


Tässä vähän esimakua. Maalasin seinänkin jämä maalilla. Tuli kivan sininen :) Verhoja en oo vielä vaihtanut. Tulee vähän mökkifiilis noista, sillä olen ne sieltä lainannut meille.

Vähän on vielä hommaa. Tavaroiden paikkalleen laittamista ja järjestelyä. Laitan kyllä lisää kuvia! :)

Jenna

1 kommentti:

  1. Mä sain juur valmiiksi meidän huoneiden siirron =D Sänky olkkarista makkariin ja makkarista tyttöjen huone pois ja Emma poikien kans samaan ja Atskun lelut ylätasanteelle ;) Mutta nyt on siistiä ja valmista ja puhdasta <3 =D

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!