sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Ne pienet ilonaiheet

Kiva saada uusia lukijoita! Tervetuloa :) Me ollaan tämä viikonloppu levätty ja nautittu kahdenkeskisestä ajasta mieheni kanssa. Isompi poitsu lähti mummolaan ja pikkuinen (8kk) jäi kotiin. Kummatki pojat oli todella kiltisti koko viikonlopun. Mummolassa oli ajettu traktorilla ja mopolla, täti oli opettanut uusia sanoja kuten "hupsis" (kuulostaa muuten hauskalta lapsen suusta joka vasta opettelee puhumaan), ja oli saunottu ja syöty hyvin. Me täällä kotona laiskoteltiin, katottiin leffaa, nukuttiin hyvin ja saunottiin. Niin ja käytiin pyöräilemässäkin. Kassulla ei ole vielä omaa istuinta niin päästiin nyt ekaa kertaa hänen kanssaan pyöräilemään. Just kun oltiin mieheni kanssa keskusteltu miten meidän lapset tykkää pyöräilystä ja ei malta nukkua, niin eiköhän pikkuinen simmahtanut loppumatkasta :D 

Nyt ollaan taas koko perhe koossa ja ihanaa kun on kummatkin lapsoset kotona. Kassu heräilee noin kerran yössä rinnalle ja aamulla nousee siinä seittemän maissa ylös ja käskee muutkin! :) Viikonloppuna poika kuitenkin nukkui kokeiluna toisessa huoneessa ja nukkui yhdeksään kumpanakin päivänä. Mä en kyllä oikeen osannu nukkua kun ei hän ollutkaan siinä vieressä tuhisemassa :) Kävin yöllä vaan immettämässä pojan toisessa huoneessa ja sitten takas omaan sänkyyn. Kauheeta ravaamista toiseen huoneeseen, joka on meidän asunnon toisessa päässä. Paljon helpompaa kun on pinnasänky samassa huoneessa. Ainakin nyt vielä kun heräillään öisin syömään.

Olen jokunen aika sitten löytänyt aivan ihanan blogin: Anrinko!! Sitä lukiessani sain siivousinspiksen :D 


Tuo seinähylly pienillä koreilla löytyi roskiksesta :O Vähän maalia pintaan ja sopii meille tosi hyvin! 
Tuolit saatiin yhdeltä tutulta ja ne on vähän huonokuntoset joten maalia pintaan jossain vaiheessa. Niin ja pöytään kanssa! Vaaleensinistä ja limeä ehkä :)  Tai turkoosia?


Äidille tein istutuskylttejä tai mitä ne nyt onkaan :D Liitutaulumaalilla maalasin. Äidillä on iso kasvimaa ja sieltä saa maailman parhaimmat tomaatit, kurkut, perunat, sipulit, porkkanat...kaikki! :) 
Luin hobbyhallin kuvastoa melkein itkien kun siellä ois ollu kaikkea ihanaa, mutta sain mä sieltä tuunaus ideoitakin! Mulla oli kaks vanhaa pyykkikoria (onneks en ollu heittäny roskiin) ja maalasin niihin tähdet. Toisen (huonompi kuntosen) laitan pihalle ja teen siihen jonkun kukka asetelman ja toisen voisin ottaa tonne mun työnurkkaukseen kaikille paperirullille ja lahjapapereille.

Ja sitten tein vielä ittelleni oman nurkkauksen. Onkohan se nyt ihan varmasti  tarpeeksi vaaleenpunanen :) Mutta tässä on niin mukava istuskella, lueskella, katsella lastenleikkejä ja imettää. Ihan loistotuoli! :)


Mukavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille!
-Jenna


4 kommenttia:

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!