torstai 29. marraskuuta 2012

joulusukkia ja hempeää vaaleenpunasta


Täällä ollaan viimepäivät ommeltu ihan hulluna! Heh :D Poikien joulusukkakalenterit piti saada valmiiks niin pidin tietokoneenkin kokonaan kiinni eilen. Mutta lopussa kiitos seisoo. Tykkään noista pikkusukista paljon!!Ihanaa kun satoi lunta. Lapset on ihan innoissaan :) Ja on niin kaunista!
Oli kyllä eilen mielenkiintoinen kävelyreissu lumipyryssä. Ikkunasta katoin et ei siellä nyt niin kauhea ilma ole mutta kunhan pääsin pois tästä lähiöstä niin lunta tuli vaakatasossa ja kauhee tuuli. Onneks oli hyvät varusteet. Pipo päässä ja huppu vedettynä silmille. Vaunuissa oli sadesuojan lisäks uniriepu pyykkipojilla kiinni ettei tullut lunta naamaan :D Saas nähä millanen viikonloppu on tulossa. Sääteidotus ainakin lupailee lumipyryä ja huonoa ajokeliä. Pitää siis pysytellä sisällä. Lämmitetään sauna ja laivotaan pipareita :) Se on meidän suunnitelma!


Makkarissa on aika hempeen romanttinen tunnelma :)

Nyt lähden lasten kanssa vähän ulkoilemaan. Pikkusisko tulee meille kun autan häntä lukemaan kokeisiin, niin mennään häntä vastaan. Fysiikka ei oo ihan mun juttu mutta yritetään! :D

-Jenna

Lisää jouluisia juttuja TÄÄLLÄ


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!