sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kotikuvia

Viikonloppu meni kivasti. Pikkusisko oli meillä kyläilemässä. Vähän oli sateiset kelit, mutta olihan meillä puuhaa ihan riittämiin sisälläkin. Askarreltiin, leivottiin, katottiin elokuvia ja pitihän sitä kyllä välillä vähän siivoillakin. Joulusukka tehdas pyörii edelleen ja monta on tehtykin. Oon aidannu mun työnurkkauksen niin ei nuo pikkusormet pääsee sinne lankoja sotkemaan :P Se on kyllä kätevä tuo uusi järjestys, kun voin ommella päivisinkin. Lapsilla on omat leikit makkarin lattialla ja on siinä valvovan silmän alla :D
Otin vähän kuvia kodistamme. Aika paljon punaista jo ;)
Lasten pikkupöytä laitettiin tähän olkkariin, kun pienempi varsinkin tykkäs kiipeillä siihen. Nyt on hyvä kun näkee koko ajan.

Äidiltä lainasin tällaisen räsymaton kun halusin pidemmän maton ja meillä oli vaan lyhkäsiä. Arvatkaa vaan rakastuinko tähän mattoon jo :D Se tuo sellaista maalaistunnelmaa meidän rivari keittiöön <3

IKEAn kuvastossa oli tän tapanen koriste. Kävin sitten mettässä hakemassa koivun pätkän ja laitoin siihen kangassuikaleita ja valot. Vielä laitan siihen jotain koristeita roikkumaan. Aika edullinen koriste!

On muuten kello vähän väärässä ajassa. Sille sattui pieni tapaturma kun siirrettiin kelloja :D

Valkoiseksi maalattujen koivunoksien lomassa istuu pieni lintunen. Tarkoitus olisi laittaa lisää jotain pientä koristetta, mutta en vaan ole vielä keksinyt mitä. Ehdotuksia? :)

Pienet askartelijat <3 Toinen kaataa syliinsä kyniä :D

Meidän isille! <3
Isänpäivä meni mukavasti. Vietiin isille aamiainen sänkyyn ja lapset antoi paketin ja kortit. Päivällä syötiin maukkaita pätkissuklaa muffineita valkosuklaakermalla kuorrutettuna. Illemmalla käytiin vielä appivanhempien luona. Nyt alkaa jo olee väsy. Aamulla verikokeisiin ja vois pitää maanantain kunniaks siivouspäivän :D Kyllä huomaa että on viikonloppuna ollut pikkusisko kylässä, heh :)

Iloista alkavaa viikkoa kaikille!
-Jenna

3 kommenttia:

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!