tiistai 6. marraskuuta 2012

Täällä taas!

Heippa taas! Täällä on pidetty hetki taukoa. Iltasin kun ois aikaa kirjotella niin selkä on niin pirun kipee että menee ihan makoiluks vaan. Kyllä se nyttenki sattuu mutta vaihdoin ittelleni paremman työtuolin, josko ois parempi istuskella tässä. Mä en oikein ymmärrä miten se noin nopeesti menee huonoon kuntoon. Johtuuko se sitten vaan siitä kun kantelen lapsia päivästä toiseen? Ei tuu päivän aikana paljoa istuskeltua kun on koko ajan jotain puuhailemassa. Oikeen ärsyttää kun ei voi mitään enää iltasella tehdä ja joululahjojakin pitäis vielä tehdä. Särkylääkekään ei auta..Onneks suklaa piristää :) heh.

Viikonloppuna vietetiin ystäväpariskunnan kanssa aikuisten aikaa. Lapset olivat mummolassa. Itselleni on hyvin vaikeaa olla erossa lapsista, vaikka tekeekin hyvää olla miehen kanssa ihan kahdestaankin. Perjantaina manasin itseni ja itkin olevani huono äiti, kun olin unohtanut nuorimmaisen kengät kotiin. Muuten pakkasin kyllä kaikkia vaatteita enemmänkin kuin tarpeeksi ja olin suunnitellut laittavani vara kengät mukaan. Perjantai aamuna ajattelin kutenkin että ei tuolla sadekelillä muita kenkiä tarvita kuin kumpparit. Pakattuani lapset autoon en muistanutkaan laittaa niitä kenkiä kyytiin mukaan (sen verran pitkä ajomatka ettei laittanut kenkiä matkalle) ja ne jäi meidän eteiseen! Soitin sitten äidilleni ja mietittiin siinä että mitäs sille pojalle vois laittaa jalkaan ettei tarttis sisällä nököttää. Onhan meillä varakenkiä mökillä, mutta tuolla on vielä niin pienet jalat, että kaikki ois ollu tosi isoja. Lauantaina kun oli pyhäpäivä niin ei olis voinut lähteä ostamaankaan mistään. Onneksi matkanvarrella oli honkkari mistä löytyi yhdet ainoat 22 kumisaappaat. Väri oli kyllä vaaleenpunanen mutta ketä niitä tuolla korvessa kattoo :D Olo oli helpottunut ja nyt sain rentouduttua viikonlopun kun lapsellani oli kengät! Huh, kyllä siinä sai hetken voivotella. Kaiken kukkuraksi mieheni oli juuri sinä iltana töissä, enkä saanut purettua pahaa oloa kenellekään. Onneksi äitini on super hyvä keksimään tilanteisiin ratkaisuja. Olis varmaan käynyt naapuritkin läpi lainatakseen lapselle kengät :D Loppu hyvin, kaikki hyvin. Me saimme rentoutua, jutella, syödä hyvin ja olla ystävien seurassa ilman kiireitä. Sunnuntaina oli ihanaa saada halata pieniä poikiamme, kyllä oli ikävä!

Eilen otin sitten itseäni niskasta kiinni ja siivosin meidän makuuhuoneen. Se on viimeaikoina jäänyt vähän pienoisen kaaoksen valtaan, joten nyt oli oikea hetki viedä matot ulos ja vaihtaa vähän järkkää. Jaoin huoneen kahtia. Toiselle puolelle tuli makuusoppi ja toiselle työtila. Laitan kuvia myöhemmin, nyt on jo niin pimeää.
Meillä on kotona tällänen vanha akkoskirja. Tykkään niin näistä värikkäistä kuvista. Meiltä löytyy paljonkin vanhoja kirjoja. Ne on oikeita aarteita :)
Iloista viikkoa kaikille!
-Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!