torstai 8. marraskuuta 2012

Makuusoppi

Kuvia "makkarista". On niin pimeetä ettei meinaa ees hyviä kuvia saada, mutta näillä mennään. Toivoisin jo lunta uudestaan, vaikka lumessa tarpominen tuplaratteiden kanssa ei olekaan kivaa. Ei oo kivaa kun on liukasta ja teitä ei keretä aurata kun lisää vaan sataa. Lumessa ihanaa on sen valkeus ja kauneus. Se tuo lisää valoa ja auringon paisteessa hanki kimaltelee ihanasti. Ja voi sitä riemua kun lapset pääsee lumihommiin ja pulkkamäkeen :) Mutta tässä niitä kuvia..

Ikkuna hankittiin jo kesällä. Siinä on lasten kuvat ja meidän hääkuva.

Tuossa oikealla on vielä yöpöytä ja hylly on käännetty vinottain. Tästä tuli makuusoppi :)


Vähän on vaiheessa vielä. Tavarat omille paikoilleen ja makuusopesta vähän kotoisampi. Haastetta kyllä tuo tämä meidän vino seinä. Laitan sitten uutta kuvaa kun saan huoneesta mieleisen. Tiiättekö sen tunteen kun kaikki tavarat on hujan hajan ja koko ajan kompuroi johonki? Ja kun yrittää ettiä jotain ni ei varmana löydä ja se on jossain pinon alimmaisena :D Yritän kyllä viikonlopun aikana saada tän makuuhuoneen järjestykseen..Työnurkkauksenkin sotkin jo. Siinä mä oon hyvä. Vaikka mä kyllä rakastan siisteyttä ja tavaroiden järjestelyä. Mutta kyllä siinä välillä menee into kun 1-vuotias ihan huvikseen heittelee tavaroita miten sattuu :D Mutta tälleen iltasin varsinkin kun kaikki on nukkumassa, tulee sellanen olo, että mitä sitten? Kerran ne lapset on pieniä. Kyllä ne oppii. Isompi täyttää kohta kolme ja ei kyllä yhtään sotke samaan tahtiin kun pienempi. Ja osaa vielä siivotakkin kun vähän houkuttelee :D

Keittiössä heivasin turhia tavaroita kaappiin ja laitoin vähän vihreää pöydälle. Enempi mielellään tiskaileekin kun on kivan näköistä.


Huomenna mennään lasten kanssa hankkimaan isille lahja ja tehdään jotain kivaa myös itse. Tää onkin kummankin lapsen toinen isänpäivä :)
Viikonloppua ootellessa,
-Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa päivääni!